(Android/iOS) Score! Match - PvP Soccer apgaulės kodas, skirtas padidinti žetonus
Mar 16, 2022 14:21:02 GMT
Post by gaistoccontnensren on Mar 16, 2022 14:21:02 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Score! Match - PvP Soccer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Score! Match - PvP Soccer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apgaulės kodas, skirtas padidinti žetonus ▞▞▞
▞▞▞ Score! Match - PvP Soccer 2022 version ▞▞▞
Geras žaidimas Kas atsitiks su žaidimu Turiu greitą ryšį, bet negaliu žaisti Negaliu prisijungti prie serverio Ištaisyti prašymą
Šis žaidimas yra baisus, nežaisk, gintis yra baisu, kai įmuši vartus, žaidimas priverčia tave grąžinti jį į vidurio aikštelę iki šiol pats blogiausias mano žaidęs futbolo žaidimas
Puikus žaidimas, turėjau naują klaidą, kuri neleido man žaisti žaidimo, bet dabar ji ištaisyta, aš žaidžiu šiuos žaidimus 2–3 metus, žaidimas yra gana sklandus ir tinkamas, o kūrėjai atliko puikų darbą, bet Norėčiau, kad būtų patobulinimas, mums reikia kvalifikuotų driblerių, tokių kaip tikrai įgudę, nes tavkles per daug operuoja, o greiti puolėjai yra tik... greiti. Mes turime kvalifikuotų žaidėjų, bet ne kvalifikuotų driblerių, prašau, pataisykite tai ir jų žaidimas bus daug geresnis!, Redaguoti... greiti žaidėjai daug protingesni!!
Šiam žaidimui trūksta vientisumo, mandagiai galima pasakyti, kad jis suklastotas. Galite gauti įvairių nemokamų paketų: 4 už laimėtą žaidimą, 1 už 10 įvarčių įmušimą per 24 valandas ir dar vieną be sąlygų kas 4 valandas. Jei bandote laimėti įmušimo / pergalės paketą, rungtynės akivaizdžiai yra daug sunkesnės, kad vargu ar verta to tikėtis. Esu 10 lygyje, daugiausia 8, o kai kurie – 9. Yra žaidėjų, kurie yra prastesni už mane su geresnėmis komandomis, ir geresnių žaidėjų su prastesnėmis komandomis, bet tai atrodo šiek tiek nesvarbu, nes atrodo, kad rungtynės surengtos iš anksto. tikrai nesvarbu. Jūs kontroliuojate perdavimus, metimus ir (tam tikru mastu) sumušimus. Jei kompiuteris nuspręs, kad pralaimite šias rungtynes, jūsų varžovas turės perdavimus vienu lietimu, o jūsų smūgis, nesvarbu, kaip gerai prognozuojamas, nėra nei čia, nei ten. Pradėkite ir perduokite krašto puolėjui, kuris grąžins kamuolį į lėkštę, o po kelių sekundžių rezultatas bus baigtas 2:0. Kai nenorite gauti nemokamo paketo, tikėtina, kad būsite laimingas gavėjas prieš žmogų, kuris nenusipelnė pralaimėti, bet vis tiek neturėjo galimybės.Mažai tikėtinu atveju, jei kūrėjas tai perskaitys, už garsiai verkiantį žaidėją tiesiog leiskite vienam žaidėjui žaisti su kitu be algoritmų, nusprendžiančių, kas gaus pranašumą. Jei žmonės nori sumokėti keletą svarų už geresnę komandą, tebūnie taip, bet tegul žaidėjų ir jų komandų kokybė sprendžia rungtynes be jokios pašalinės įtakos.
Varom
šis žaidimas toks žavus. toks konkurencingas ir labai linksmas
Tai tikrai geras ir priklausomybę sukeliantis žaidimas, bet atrodo, kad jūsų komanda yra mirusi. Aš spaudžiu juos, kad kovotų, o jie tiesiog stovi vietoje, o teisėjas visada duoda kitai komandai laisvų smūgių ir niekada neduoda mums. Be to, mes beveik niekada gauti naujų žaidėjų ir jūs galite pakeisti tik kapitono vaidmenį. Be to, vartininkas yra šiukšlinas, jie neturi reakcijos laiko ir negali nieko išgelbėti, o jei nušautumėte Ronaldo panašų šūvį, jį išgelbėtų varžovų vartininkas. Tiesiog daryk geriau.
Score! Match - PvP Soccer விளையாட்டு meb
Tam tikrais momentais šis žaidimas yra tikrai geras. Tai viršija mano lūkesčius ir tikrai patiko. Bet kai pasieksite aukštesnį lygį, žaidimas yra niūrus. AI judesiai ir perdavimai buvo tarsi valdomi kažkokio algoritmo, dėl kurio jautiesi lyg žaistum (ne) profesionalų komandą. Galite pajusti skirtumus žaisdami arenoje ir žaisdami su draugu. Sužinojau, kad jei turi nedidelę pinigų sumą, tarkime, 10 000, nežaisk 6 arenoje. Lik 4 ar 5 arenoje, kol turėsi 25 000.
Geras žaidimas, bet norėčiau, kad galėtumėte žaisti visas minutes.
Šį erzinantį žaidimą tikrai reikia padirbėti su ryšiu!!!!! Tiesiog praraskite žvaigždes dėl ryšio problemų, tik šiukšlių
Žaidimas automatiškai atjungiamas nuo „Facebook“ ir mano pažanga buvo prarasta iki šiol...
Pradžioje smagu. Po kurio laiko tikrai erzina. Mane tikrai trikdo, kad AI toks nenuoseklus. Vieną minutę jis daro kažką panašaus į gudrų pozicionavimą, kad atidarytų perdavimo liniją, o kitą minutę, kampe, stumia visus mano žaidėjus prie vartų linijos, palikdamas atakuojantį varžovą visiškai atvirą įmušti. 1 lygio žaidėjai atlieka smūgius, kurių negali padaryti mano 6 lygio žaidėjai. Sustoju tikrai toli nuo vartų, kai prieš mane niekas nėra, tik vartininkas, verčiantis šaudyti iš labai toli
Mėgaukitės, bet mane nuolat sieja su žmonėmis, kurių ryšys yra silpnas, todėl kai noriu paliesti, kad pažymėtu žaidėją, jis sako, kad prisijungimas iš naujo, tada jie gauna balą, aš esu 9 lygio grupėje, ir aš nugaliu žmones 1 ir 2 eilėse, juokinga 🙄
Score! Match - PvP Soccer Sports rgyl
penkios žvaigždės. Reikia išspręsti interneto ryšio problemas. Apmaudu, kai žaidėjai tyčia kišasi į jų ryšį. Ypač turnyruose. . Jei spustelėsite grotuvo piktogramą ekrano viršuje, mojuokite ir pan., tai išsaugos jūsų ryšį. Puikus žaidimas 👍
AI bjaurus. Jei jūsų žaidėjai elgiasi taip, kaip žymės, kodėl jie tiesiog bėgioja atsitiktinai ir palieka žmones atvirus? Kodėl jie nuslysta į nieką ir palieka plačias atviras juostas? Kodėl jie lauks, kol bus sumušti, o ne perduos atviram žaidėjui? Kodėl jie pasirinks šaudyti iš 25, kai galėtų tik dar du prisilietimus ir šaudyti? Kodėl kamuolys nenukrenta ten, kur nubrėži liniją? Galite laimėti tik sumokėję. Šis žaidimas bjaurus. Sutaisyti tai.
Kai perduodate kamuolį, varžovai jį paima, o kai varžovai perduoda kamuolį, mes negalime jo paimti. Žaidėjai mūsų nekontroliuoja. Kiekvieną kartą spustelėjus grotuvą, jis nejuda, jis tiesiog stovi kaip statula. Apgailėtinas žaidimas, kurį kada nors gyvenime žaidžiau. Jei būtų galimybė duoti nulinę žvaigždutę, aš būčiau pasirinkęs.
Score! Match - PvP Soccer ስፖርት jwdw
Krw visada pries hackus kokius nesamone pasuoji savo zaidejuj kamuoliu ir pyst stovi lauke kol kitas pasims
Vienintelis įgūdis šiame žaidime yra greitas su pirštais. Neįmanoma pasirinkti, kuriems žaidėjams perduoti, kaip tai padaryti ar kuriems žaidėjams pasirinkti paspausti, nes visi žaidėjai turi gilės proto. AI šiame žaidime yra šokiruojančiai blogas. Mechanika yra gerai, bet šaudymas neįmanomas, baudos smūgiai yra įvartis kiekvieną kartą, kryžiai visada atimami, žaidimas sustoja milisekundę prieš įmušimą, nepalikdamas perdavimo galimybių. Tiesiog siaubingai sukurtas žaidimas.
Police Superhero Rescue Games מזג האוויר fxzr
Žaidimas puikus... Žaidžiu jį jau apie 3 metus... Tačiau man nepatinka keli dalykai: 1. Jokių raudonų ar geltonų kortelių. 2. Jokių pakeitimų. 3. Tikimybė gauti super žaidėjų yra per maža, jei neįsigisite „pass“.
Kai algoritmai nori, kad jūs pralaimėtumėte, jūsų žaidėjai elgsis kvailai, beprotiškai, be personažų, kurie jus supyks ir norės sunaikinti jūsų telefoną, nebent esate zen meistras, kuris yra ramus AF.
Šis žaidimas yra geras, tačiau viena akivaizdi problema yra ta, kad jis leidžia žaidėjams atsijungti, ypač paskutinėmis sekundėmis, kai žaidimas jau buvo laimėtas, arba kartais jie atsijungia prieš pat įvartį, nes žino, kad negali laimėti. negaunate įvarčių premijų. Jei žaidėjas atsijungia, jis turėtų bent jau leisti jūsų paskutiniam smūgiui ir leisti jam sustingti, kai žaidėjas gauna kamuolį.
Vartininkas yra blogiausias, negali išgelbėti daugumos žaidėjų, žaidžia savanaudiškai ir jei kas įmuš tik 2 įvarčius, jis laimės, neatsisiųskite šio žaidimo
pradedantiesiems futbolo⚽ žaidėjams tai puikus žaidimas
Labai geras žaidimas geras žaidimas. Man patinka šio žaidimo taisyklės 🎎🎎
Grafika yra žema, bloga Geras „Ultra Graphics Score“ herojus 2020 m
Pataisykite rungtynių sudarymą
Šios žaidimo srities kūrėjai sukčiavimo. Geriausias dalykas, kurį galite padaryti, yra neišleisti sunkiai uždirbtų pinigų šiam žaidimui. Jis neatstovauja futbolui ir nusprendžia, kas laimi, o kas pralaimi. Tai šiukšlės.
Tai geras žaidimas, bet mums reikia daugiau galimybių, pavyzdžiui, kontroliuoti vartininką
Man tai patinka tik dėl malonumo, bet juos galima tobulinti
2 minutės kito atnaujinimo laiko padidėjimas ir tikslo padidinimas. Šis žaidimas yra osome
Dar kartą dėkoju ir tikiuosi, kad jums reikia geriausio dienos laiko ir vaikų
Iš pradžių tai buvo geras. Bet dabar šis žaidimas labiau pasiseka nei futbolas. Interneto ryšys nutrūksta daugiau nei du kartus per 2 minutes, todėl žaidimas yra pats blogiausias, kokį esu žaidęs.Buvau didelis SCORE HERO ir SCORE MATCH gerbėjas. Bet ši versija yra gana juokinga ir susidomėjimas prarandamas dėl kvailų klaidų. Pašalinu ją tik dėl ryšio problemos... Prašau, parašykite man vieną kartą ši problema išspręsta... Labai nepatenkintas šia versija...👎👎👎👎
Puikus žaidimas... Žaidžiu jį kiekvieną dieną, kad apkalbinėčiau savo kasdienį laiką... vienu žodžiu tai irgi 👍👍👍👍👍👍👍👍
Labai erzinantis žaidimas pradžioje buvo smagus ir viskas, bet dabar jaučiuosi tarsi įstrigęs. Kai atidarau paketus, nesulaukiu naujų žaidėjų, todėl žaisdamas galiu padaryti bet ką, nes žinau, kad tiesiog prarasiu kamuolį. Be to, greitklys yra per daug priblokštas, aš negaliu pasakyti, kiek kartų pralaimėjau rungtynes dėl to žaidėjo. Aišku, jei turėčiau greitkelį, nesiskųsčiau, bet ne taip, taip pat gynėjai yra per lėti
ZIAURI NESAMONE STOVI PRIE PRIESO IR LEIZDIA JAM PRASIVARYT
Score! Match - PvP Soccer Αθλήματα kzq
Negaliu rasti savo facebook draugų. Kaip juos vėl prijungti Ištaisykite šias klaidas
Norint laimėti žaidime reikia sėkmės, o ne įgūdžių, nesvarbu, koks tu geras, ar turi gerų žaidėjų, žaidėjai perduoda kur nori, o ne kur noriu, ypač kontratakose, užuot bėgę link varžovo vartų, jie sulėtina žaidimą ir pereina į gynybą
Taigi jau kurį laiką turiu šį žaidimą ir štai ką turiu pasakyti. Sąžiningai, didelis potencialas, gerai subalansuotas ir smagus apskritai, BET yra vienas dalykas, kuris TIKRAI atsilieka. MOKĖKITE, KAD laimėtum. Sąžiningai, dar nemačiau tokio užmokesčio už pergalę. Tai taip pat vienintelis žaidimas, kuriame niekada nežiūriu skelbimų, nes negaunu nieko verto, kad žiūrėčiau skelbimą. Bent jau lyginant su tuo, ką gaunate kituose žaidimuose. Galiausiai žaidėjai labai dažnai atsilieka (atsijungia / atsijungia). Serverio piršlybų balansas būtų puikus.