Post by gaistoccontnensren on Mar 16, 2022 14:17:48 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Space Justice: Galaxy Wars ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Space Justice: Galaxy Wars IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами за повече примогеми ▞▞▞
▞▞▞ Space Justice: Galaxy Wars 2022 version ▞▞▞
Удряте стената за заплащане доста бързо. А постоянното нападение и загубата на ресурси просто ви тласка да направите mtx. Друга причина, поради която мобилните игри не могат да се приемат сериозно.
Купувам златен пропуск, но не разбирам... защо ...... Лоша игра
Е, засега харесвам играта. Но е твърде лесно, но купих неща, за да подобря нещата си, така че вероятно това е причината. Но тъй като не мога да пропускам етапи, става малко скучно. Но добре. НО. ДА СЕ ДА СЕ СТАНЕ И КАТО ДОБАВКАТА, КОЯТО ВИДЯХ, ЗА ДА МЕ НАКАРА ДА ИЗТЕГЛЕМ. Ако стане, ще ти вдигна звездите. Но ако не стане, вероятно ще понижа звездите, защото е ЗАВЕДЯВАЩО. и ако е подвеждащо от добавките, които съм виждал. Това е ИСТИНСКИ БИК. но се надявам, че не, така че ще му дам полза от съмнението точно сега
Глупаво трудно и сложно
самият геймплей е добър; но човече, печалбата при плащане 2 е силна в тази, вие ще стигнете до paywall доста бързо и играта използва система за издръжливост, която бързо става много скъпа, имам предвид, че спрях да играя, когато трябва да похарчите 8 издръжливост за мисия и общата ви издръжливост е 100 и никога не се мащабира. пазете се, пазете портфейла си, не играйте тази игра.
Тази лотарийна система е гадна. Направихте игра, която вече има доста твърди стени още по-трудна. Заседнал съм на ниво 79 от седмици, защото все още чакам достатъчно карти, за да надградя някой от моите кораби... някой от тях! Това е пълен BS и предполагам, че просто очаквате хората да хвърлят пари в играта, за да могат да получат достатъчно скъпоценни камъни за напредък. Аз например бих предпочел да продължа напред, отколкото да платя и стотинка в paywalls. Върнете старата система, преди да унищожите тази малка база играчи, която все още има!
Играта има потенциал, но жалко, че са много гладни за пари. Точно като hawk.. вместо да напредват към забавление, те по-скоро накарат играчите си да мразят игрите им. Повече ограничения за играта. Вече имате издръжливост и добавяте глупави ключове към вашите събития и издръжливост! Вече ви подкрепих да получавате премиум акаунт, но ни ограничавате още повече. Предлагане на още една премия неограничена за събития!? Тъп ли си, като оставиш играта си надолу...
Изоставена игра без бъдеще, която вече няма да се предоставя с нови актуализации. От август 2020 г. все още е във версия 14.0. Има само идиоти, глупаци, които все още се лутат наоколо, харчат пари и пишат безполезни рецензии в тази мъртва игра. Най-лошото е, че напредъкът на човек вече не може да бъде прехвърлян/възстановен на по-нови устройства, тъй като Google play няма да се свързва повече поради факта, че вече не се поддържа. Така че, ако бъде деинсталиран, напредъкът на човек е загубен завинаги.
Space Justice: Galaxy Wars არკადული aoj
Страхотна игра, страхотни концепции, страхотна графика. Но е твърде трудно да се получат нови дронове и да се премине към нови нива.
Беше много забавна игра, но с всяка актуализация става все по-трудно да се напредва в историята и да се надграждат кораби, тя се превърна в игра за спечелване... с много алчни платени стени в прогреса. Сериозно обмислям да деинсталирам играта
Страхотна графика, хубав сюжет...Наистина разбирам, че се нуждаят от приходи от реклами .... наистина забавно ...
Графиката е страхотна, а геймплеят е ясен. Просто загубих интерес. Въпреки това, бих искал да видя тази игра, с повече неонова естетика и може би добавяне на елемент Match-3, където атаките се диктуват от съвпадение. Просто мисля, че няма да има достатъчно място на екрана.
толкова скъпа игра
Dune! Arcade khg
Играх това толкова много през последните няколко дни, толкова е забавно и се чувстваш добре да играеш на етапите в онлайн кооперация с произволни хора по целия свят.
страхотна игра, която изобщо не е трудна за разбиране, просто вземете и играйте, минава времето и ви поддържа интерес. в приложения покупките също са на разумни цени..
Много добра игра!
Играх всеки ден от стартирането и харчих пари редовно, но вече не, най-накрая ме изключихте с актуализация на турнирната система от 10 и крещящо намаляване на мощността, също така 10% шанс за нулиране на възможността за охлаждане на дрона беше подправен. Просто няма смисъл да отнемаме това, за което сме работили усилено или за което сме платили, свърших.
Хубава игра. Но тогава... почти направо копие на съществуваща игра, Hawk. По принцип не бих се притеснявал от нещо подобно, НО самолетите, те също са много сходни. Очаквам напълно различни/нови самолети от тази игра, но наистина няма нищо ново, ако сте играли другата игра преди (стреляне с лазери, ракети и т.н.). Освен това 3D графиката ме кара да се губя понякога, защото причинява забавяне.
Дотук, голям ад от куршуми. Интересно ми е да видя как F2P се прилага на по-високи нива и съответно ще актуализирам това описание.
Има ли начин да платите няколко паунда, за да спрете да виждате толкова много реклами? По-евтино е да купите последния от нас 2, отколкото да си купите път през тази игра.
Space Justice: Galaxy Wars Trò chơi điện tử zbi
Много добре.
Графика и игра, това е актуализирана версия на Hawk. Ето защо получава 3 звезди. Както заявяват други рецензенти, след като достигнете определен момент в играта, тя се забавя изключително много. Имате нужда от много звезди, за да отворите порти. За да получите повече звезди, трябва да надстроите кораби, които струват карти и скъпоценни камъни, и двете са трудни за получаване. Да не говорим, че платих, за да бъда премия. Също така premium вече не дава неограничен веридиум, както беше в HAWK
може да бъде по-добре, ако можете да надстроите докосване по-лесно, отколкото да се налага да КУПУвате дори след събиране на 80 карти за надграждане на кораба. защо да събираш, ако все пак трябва да плащаш? безполезен
Space Justice: Galaxy Wars Arkaadmängud pmpf
промених решенията и сега не мога да вляза в акаунта си чрез FB ... приложението при стартиране след като натиснах FB login няма да се зареди
Връх
Не е лоша игра от този жанр, но нищо, което наистина да я отличава от останалите
тази игра се опитва да бъде една от онези стари училищни аркадни игри като raiden и gradius, но не е. не можете да контролирате огъня и тогава трябва да победите играта, за да играете нормално, което ако го направите е ужасно, стрелях по космическите кораби и те поемат силен огън, който след това, ако се приближат, незабавно ще ви унищожат. тогава са необходими 3 гориво, за да се играе, когато свърши, трябва да чакате Бог знае колко време, когато ви свърши горивото или можете да си купите гориво, което са по-добри аркадни игри от това.
Space Justice: Galaxy Wars Arcade uqnj
1-во самата игра е много добра. класически шутър, не е нужно да плащате, за да се забавлявате, просто мелете за подобреното. или похарчете няколко долара, не е твърде скъпо и си заслужава, ако наистина харесвате този тип игра. РЕДАКТИРАНЕ- след актуализациите сега е нормално грабване на пари, ако искате да останете, други играчи отнемат вашите ресурси и е почти невъзможно да ги върнете сега.
Наистина се наслаждавайте на играта, но проблемът е, че удряте стената и просто не можете да напредвате, без да плащате. Достигнах ниво 59 и не мога да продължа напред, защото играта ви принуждава да имате определено количество звезди и за да получите някои ви трябват конкретни кораби и рейтинг за кораба. Нямам нищо против да платя малко, но дори и с премиум достъп за 30 дни все още не мога да продължа напред.
Space Justice: Galaxy Wars Аркады cit
Харесва ми, защото корабът не се унищожава при удар веднъж...... Но би трябвало да е страхотен кораб... най-добрият в Галактиката трябва да може да бъде ударен повече от веднъж...
Толкова недопечен, че е почти суров. Защо няма пазар за закупуване на карти за самолети и дронове, както имаме в Hawk? Тази игра е точно като ястреб. Същите врагове, едни и същи самолети, същата система, само с различни имена. Много ми харесва графиката, но тази игра все още не е готова за F2P. Винаги моли за пари и не дава нищо съществено в замяна. Много хора напускат тази игра поради това. Събирането на братски точки е трудно, защото никой вече не играе тази игра