Post by gaistoccontnensren on Mar 16, 2022 13:59:09 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Door Kickers: Action Squad ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Door Kickers: Action Squad IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha fazla para için hileler ▞▞▞
▞▞▞ Door Kickers: Action Squad 2022 version ▞▞▞
Kontroller mobilde biraz zor olsa da eğlenceli bir oyun. Atlama düğmesi, sinir bozucu olabilen çok fazla hareket etme yoluna giriyor. Onun dışında genel olarak iyi oyun.
geri ödendi. Note 10 plus'ta çalışmıyor, sadece giriş ekranını oynatıyor.
Güzel
Bu neden her başlattığımda denetleyicinin bağlı olduğunu söyleyip duruyor? Kumanda yok, Bluetooth'um bile açık değil. Oynarken şarj olmuyor, lütfen bunu düzeltin. Poco F3'te oynuyorum.
Harika bir oyun ama bazen otomatik olarak ateş ediyor veya hareket ediyor, yani bir görevi yeniden başlatmam gerekiyor :/
Öldüren Bakışlar. Bu oyunu çalıştırabilseydim muhtemelen daha iyi değerlendirirdim ama başlık ekranını bile geçemiyorum. Başlık ekranı yüklenip "oynatmak için dokun" yazdığında, dokunuyorum ve.....peki sadece çöküyor. Bu oyun için para ödedim ve aldığım şey bu. Az önce kaldırdığım bozuk bir oyun. Para iadesi istiyorum.
Lütfen diğer platformda olduğu gibi işbirliği modu ekleyin
co-op modu olmaması çok üzücü
Bu oyunu uzun zamandır seviyorum ve bu yüzden 3 farklı platformda oynadım, bu yüzden ne yaptığımı biliyorum diyebilirim ama bu mobil sürüm çalışmıyor. Başlığı herhangi bir gecikme veya problem olmadan güzel ve kolay bir şekilde yükler, ancak daha sonra oynamak için dokunduğumda tekrar tekrar çöküyor. Nokia 3.4 kullanıyorum, bu yüzden bunu düzeltirseniz harika olur.
Satın alma, üçüncü seviyede zorlaşıyor
Birkaç sorun. Herhangi bir kontrol kılavuzu olmadan ikincil silahı nasıl kullanacağıma dair hiçbir fikrim yok ve beceri kazanmaya çalıştığımda bana izin vermiyor. Oyun iyi ama bunlara bir gönderme olsaydı daha iyi olurdu.
Speekoo - Learn a new language ትምህርት ppse
Bu oyun berbat
Lütfen uyarlanabilir simgeyi uygulayın
Bir şeyleri elde etmek çok zor. Para ve zaman kaybı.
Oyunda ilerleyemiyorum, 3 yıldızın hepsini aldım ama seviyeler hala benim için açılmıyor.
Bu saçmalığı sen yaptıysan çöp kendini öldür
Sonsuza dek bunun çıkmasını bekliyordum, teşekkürler killhouse oyunları Şerefe Düzenleme: Oyunu oynadıktan sonra ara sıra küçük çökmeler olduğunu fark ettim, ancak bu oyunun zorluğuyla (veya yan atıcı oyunlarımın olmamasıyla) ben sürekli yeniden başlatmayı oldukça rahatsız edici buluyorum. Yine de harika bir oyun, ayrıca dün wirld için piyasaya sürüldüğü için oyunun 0'ünde hatalar olacağını da anlıyorum. İyi şanslar ve her zaman olduğu gibi, şerefe.
Buggy karmaşası, oyun bile çalışmayacak.
Yeni Güncelleme berbat. Dokunulduğunda Otomatik Titreşim oynamak çok rahatsız edici. Bunu Düzeltin.
Door Kickers: Action Squad მძაფრსიუჟეტიანი txg
Kapı tekme uygulaması kapalı diyecek oyunu oynamayacak
Eğitim olmadan oyunu anlamak zor. Alt ateş kullan diyor ve bunun nasıl kullanılacağına dair bir seçenek yok. Ayrıca ilk seviyeye nasıl başlayacağınız bile kafa karıştırıcı, hepsi bantlanmış ve çalışmıyor. Bu oyunda, anlaşılması basit şeyler olması gereken birçok eksik parça var.
oyuna girer girmez hemen çöktü ve oynayamadım 3 dolara değmezdi
Harika bir oyun olsa da umarım daha fazla seviye ve hatta çok oyunculu bir mod yapılabilir.
Cidden...kontrolör desteğiyle ne alakası var? Eşlenmiş bir "eylem" düğmesi yok, rehineleri çözmek ve kapılardan geçmek gibi şeyler yapamazsınız. Ve google play oyununa bile giriş yapamıyorum
Bu oyun eğlenceli ama güncellemeden sonra açamıyorum. Her zaman çöküyor. Önbelleği kaldırmayı, kaldırmayı, yeniden yüklemeyi denedim. Ama hiçbir şey çalışmıyor. Umarım geliştirici bunu düzeltir.
benim için çok zor
Düğmelerin yapışmaya devam etmesi ve rehineleri öldürdüğümde hüsrana uğramam dışında 5 yıldız koyardım, çünkü ateş etmeyi durduramam. Lanet olası ateş düğmesini tamir et. Yapışmaya devam ediyor.
Door Kickers: Action Squad Hành động nucq
Kontrollerde tonlarca sorun var, bir kapıyı tekmeledikten sonra düğmeler takılıyor, bazen çalışmıyorlar. Joystick de çok güvenilmez. Zorluk daha sonra çok ucuzlaşıyor, oyuncunun arkasında ve bazen üstünde, genellikle seviyelerin çok ilerisinde, yakın dövüş düşmanlarını ortaya çıkarıyor ve hiçbir kontrol noktası yok.
Bunu dün satın aldım ve Pixel 6 cihazımda ÇÖZMEYE DEVAM EDİYOR Oynamak ve çökmek için dokunuyorum. Ne yazık ki, olabildiğince çabuk oynamadım. Geri ödeme penceresi kapandı.
PC oyununu seviyorum, ancak android sürümü, yakın dövüş butonunu kullanım butonundan ayırana kadar yarı oynanabilir durumda... Aksi takdirde gerçekten iyi bir bağlantı noktası, ama bu benim için oyun bozuyor (özellikle Ajan Fergie için, benim Favori karakter).
Uygulamalar çökmeye devam ediyor. bir türlü açılamıyor
Yükte çökmeler
Yükte donuyor. Oynamak için dokun diyor ama bir döndürücü her şeyi engelliyor
Açıldıktan sonra yüklenmiyor. Geri bildirim gönderildi ve kaldırılacak.
Kontroller en duyarlı değil. Bu inanılmaz derecede sinir bozucu. Bu oyunu seviyorum ama ateşe dokunamadığımda veya sağa hareket edemediğimde bu deneyimden zevk almama neden oluyor. Sola dokunabiliyorum ama sağa bayılıyorlar, hareket etmeden önce yarım saniye beklemeye ihtiyaçları var. Ateş butonu ile aynı. Bu gerçek bir utanç. Bu sorunlar düzeltilirse harika olur! Ayrıca çevrimiçi oyun, takip eden botlar süper havalı olabilir. Umarım yakın zamanda düzelir. O zaman benden 5/5 olur.
Genel olarak fiyat için iyi bir deneyim. Oynanış biraz fazla hızlı ve oyunu X2 hızında oynuyormuşum gibi geliyor. Kontroller oldukça iyi ve tam özelleştirme seçeneğine sahip. Ayrı bir atlama düğmesi seçeneği, d-pad ile zıplamaya alışkın olmayanlar için harika olurdu. Genel olarak iyi bir oyun, belki oyun hızını biraz azaltabilir.
profesyonel görüşüme göre dizüstü bilgisayar ve chromebook desteğine ihtiyacı var çünkü chromebook'umda oyun oynuyorum ama bunu chrome desteği olmadan oynayamıyorum...5 yıldız vermemi istiyor chromebook destekli yap
Çok eğlenceli, ancak bazı iyileştirmeler gerekiyor, atlama ve çömelme düğmelerinin kendi özel düğmeleri, özellikle Silahlar için daha fazla özelleştirme seçeneği olmalıdır. Zaten zombileri eklediniz, başka bir oyuncuyla birlikte veya hatta Ai ile kendi başınıza oynanabilecek bir tür hayatta kalma zombi oyun modu harika olurdu. Umarım bu oyun terk edilmez ve düzenli güncellemeler alır.
Kontroller yarı güvenilmez, gerçekten buna değmez
Dürüst olmak gerekirse bu eğlenceli retroyu seviyorum stratejiktir ... ancak kontroller çoğu zaman can sıkıcıdır ... ancak ateşleme düğmesi kelimenin tam anlamıyla boşalır rehineleri öldürmek veya yeniden yüklemek zorunda kalırken öldürülmek için bunun dışında oldukça eğlencelidir
Başlık ekranından sonra kilitleniyor. Telefonu yeniden başlattım yine aynı. PC'de harika bir oyun ama Android'de hayal kırıklığı yaratıyor.
Bu oyuna erişilemiyor! Oynatmak için basın ekranını geçemiyorum.
Oyun başlık ekranına bile yüklenmiyor. Üç kez kaldırmayı/yeniden yüklemeyi denedim.
Bu oyun genel olarak iyi bir oyun, terraria ve mincraft gibi bir görev çağrısı, kapı vuruşları düşük bir fiyattır ve fazla hype almaz, ancak çok fazla içeriğe sahiptir. Bu mantıklıysa ancak bu oyunu herhangi bir mobil oyuncuya tavsiye ediyorum (ve terraria'dan nefret etmiyorum, bu oyunu mincraft kadar seviyorum)